ВлизамРегистрация
Maya59

на тема:

Какво би направил, ако днес е последният ден от живота ти?

Добави в избрани Отправить за мен e-mail

* МАЯ
* Свали Mp3
* Гоблени; за абитуриентите - тоалети, прически, грим; бижута; плетива; мартенички и др.
* Схеми на гоблени
* ХИП ХОП, ДЕНС, ЗЛАТНИ ХИТОВЕ
* НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА - ТАКИВА, КАКВИТО СА...
* УЧИ СЕ ОТ ЖИВОТА - ВИЖ КАК!
* ВЛЕЗ В ГОРАТА!
* Масажи
* Практически медицински съвети
* Повярвай в магията!
* Чат
* Брояч
* Приятели
* Аз - жената, електронно списание
* Хороскоп за деня
* НУМЕРОЛОГИЯ

Интересни сайтове
Посетители
ilhan83 илхан етимов
6 дни назад 23.12.2009 21:49:50
cvetla-cvetla Светлан
6 дни назад 23.12.2009 21:19:23
elinik elka
8 дни назад 21.12.2009 12:37:43
paly276 Qwerty
11 дни назад 18.12.2009 11:33:44
ywu ЛЕНА Шалина
12 дни назад 17.12.2009 19:50:04
Календар
<
Декември 2009
>
ПнВтСрядаЧтПетъкСъботаНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Други сайтове
grupa88 vesi
inetg uBAH uBaHoB
gabk kIfLa Palachinkova
medparvomai Медицински център Медицински център
julssexa m m
Топ коментатори
konstantin-kiril-fil... Kristiqn Zdravkov
Коментари: 3
maya59 Мая Стоянова
Коментари: 3
tsh82 tereza stoeva
Коментари: 2
marencet0
Коментари: 2
monito-monito Monika Tosheva
Коментари: 1
Коментирани записи
Абонамент
E-mail: 
Обратно към началоMaya59 / НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА - ТАКИВА, КАКВИТО СА... / СТИХОВЕ / ЛЮБОВНИ ОТКРОВЕНИЯ

ЛЮБОВНИ ОТКРОВЕНИЯ

0.00 (0)

Създаване на темаСъздаване на тема | Към списка

ДобавилТекст

maya59 Изпращане на съобщение
Мая Стоянова
ЛЮБОВНИ ОТКРОВЕНИЯ
1011 дни назад 25.03.2007 05:50:35 Цитат('501506','501506','6','203')">Съобщи за спам

Свалка според зодията

ОВЕН: Като начало не забравяй, че Овенът е изключително точен- никога не закъснявай за среща. Съгласявай се за всичко с него и не го лъжи.
ТЕЛЕЦ: Той е прочут с упоритостта си. При този знак дори само с намеци можеш да достигнеш целта. Запознанството с него обаче трудна задача- той не обича новите контакти. За нищо на света не се опитвай да го командваш.
БЛИЗНАЦИ: Ако искаш да привлечеш вниманието на Близнака, покажи му интереса си към него, но не избързвай. Той предпочита леката тайнственост и се увличо по теми, които не са му познати. Дай му възможност да побеседва, а ти влез в ролята на внимателен слушател. Накрая ще се окаже влюбен до уши в теб.
РАК: Добро начало за запознанство с Рак е да поискаш съвет от него. На среща в никакъв случай не споменавай за предишните си гаджета. Обгръщай го с внимание, но му дай възможност да прояви своята загриженост- това е негова необходимост.
ЛЪВ: Той определено не е лесна плячка. Покажи му, че се нуждаеш от него. Винаги говори за успехите и постиженията му. Имаш шанс само, ако говориш за превъзходството му над всичко.
ДЕВА: Измисли оригинална и интересна тема за разговор. Бъди внимателен\а с поканите за заведения, защото Девата не обича харчлъка.
ВЕЗНИ: При запознанство с Везна бъди готов\а да правш комплименти. На срещата не допускай никакви вулгарности. Не забравяй, че всички, родени под този знак обичат разкоша и удобствата.
СКОРПИОН: Той е непредсказуем. За да се запознаеш с него трябва да бъдеш сериозен\а. Все пак, ако той се смее, смей се и ти. Винаги искай съвета му и бъди изключително съблазнителен\а.
СТРЕЛЕЦ: По душа той си остава свободен. За да бъдеш със Стрелеца, предложи му разходка в парка или пикник. Никога на го ограничавай!
КОЗИРОГ: При желание за запознанство ти е нужна остроумност. Подари му произведение на изкуството. Изглеждай суперинтелигента- Козирога обичат това!
ВОДОЛЕЙ: Запознанството с него е лесно. Той обича да обсъжда последните събития и различни идеи. Не забравяй да подкрепяш интересте му.
РИБИ: Те са много обидчиви. Остави разговора до тече в посока, желана от Рибата. Обичат купоните, дискотеките е комплиментите!

20 сигурни начина да го разкарате

1.Винаги в спор използвайте тайна, която той ви е споделил, срещу него самия. Завършвайте с язвителна забележка за въпросната случка.
2. Помолете го да прочете дневника ви, особено частите, в които подробно описвате какво лечение ви е предписала гинеколожката. 3. Звънете му по телефона, макар да знаете, че моментът не е подходящ.
4. Обаждайте му се поне по три пъти на ден и му изпращайте милички съобщения поне още толкова пъти.
5. Ако той не ви се обажда, пуснете му мейл. Ако не отговори на мейла, пуснете му факс в офиса със смешна картинка. Ако и след това не ви се обади, причакайте го пред офиса и му подарете миличка картичка с възможно най-много сърчица на нея.
6. Друг вариант е да го изчакате пред дома му и да му кажете, че сте готова да направите всичко за него.
7. Поне един път седмично го питайте “Е, къде се намираме?”
8. Можете да вложите още повече драматизъм, като кажете “Е, как се развива нашата връзка”?
9. Забравете за секси-бельото и високите токове.
10.Бъдете първата жена в писмената история на света, която е споделила с половинката си точния брой на мъжете, с които е спала преди него.
11. Правете непрекъснато планове за бъдещето – от юни започнете да говорите за новогодишната нощ или го попитайте къде ще ходите на море докато се разхождате из заснежения парк.
12. Винаги плачете неутешимо след секс.
13. Критикувайте майка му.
14. Носете широко, удобно, памучно и несекси бельо пред него, всеки ден.
15. Той е леко притеснен от това, че връзката ви става много сериозна? Обсипете го със скъпи подаръци без повод.
16. Мърморете, мърморете, мърморете.
17. Подигравайте се на намаляващата му коса.
18. Кажете му, че от оралния секс ви се повръща. Но не и когато той го прави.
19. Не го оставяйте да му домъчнее за вас. Във всяка свободна минута бъдете с/до/върху/под/ него, особено в моментите, в които изпитвате необяснима ревност.
20. Никога не си носете портмонето с вас
взети от: Станимира http://www.s-t-a-n-i.hit.bg/Za%20men.htm

Цигара след дванайсет
автор: Гергана Янчева

За мен какво си? Нищо. Една хубава цигара - ще те изпуша и ще свърши, ще си минало и ще съжалявам. Ще съжалявам за това, че те запалих днес, а можеше да го отложа, за да те имам. Ще съжалявам, че те загасих, преди да се е подпалил филтърът. Ще съжалявам, че имаш филтър и не можа да ме отровиш до смърт. За мен какво си? Нищо. Чаша от любимия ми ликьор - ще те изпия и ще си минало, за което ще съжалявам. Ще съжалявам, че пих днес и утре няма да мога. Ще съжалявам за бучката лед, размила горчивината ти. Ще съжалявам, че си само чаша, а не море, от което да се опия истински.
За теб какво съм? Нищо. Онази, която те изпи и изпуши, а казваше, че те обича. . .
Не ме обичай-прокълни ме! Ако наистина си част от моите пороци, които всъщтност не съществуват. Не ме обичай, няма смисъл от моментните ми настроения. Няма смисъл в очите на човек, който може да посочи началото и края ти, а аз мога. Вече знаеш-за мен си миг, не повече от вдишване и глътка с кратък послевкус.
Защо ли ми е да те убеждавам? Ти знаеш истината - аз те искам. Едно обаче ме отдалечава от онази, която истински на теб ще заприлича:на нея би и стискало, на нея няма да и липсва смелост, тя би видяла в тебе път, небе, утеха… едни такива други мерни единици… На нея няма да и пука, но би се страхувала единствено да те измери. За мен разбра… не повече от малко питие и доза първокачествен тютюн.
Но теб сега те гложди, отвътре не престава да пулсира и гърлото ти пак е свито, умираш си да те изпия. Харесва ти да бъдеш течност и знаеш, че и аз така обичам, сега дори и да е малко смешно, не искаш да си чиста Вечност.
Като рулетка, а пък аз не съм хазартна, а ти си свикнал да се разиграваш. На мене хем не ми достига смелост, хем мислейки за теб ми става жално.
След малко пак ще е дванайсет. Стоели сме така до късно, един до друг, без дума да обелим, било е хубаво, било е скучно. . . От погледа ми нищо не разбираш, не знаеш за това, което пиша, не знаеш, че и днес, и вчера мисля –дали и как, кога да те изпуша? Представяш ли си колко материално, за някого да бъдеш течност или пък нещо свито в хартия? Представяш ли си как сега се чувствам, това е все едно храната ми да проговори, а аз при все, че е напълно уникално, да я разрежа и да я довърша. . .
Това ли искаш? Да ме предизвикаш, да тестваш нервите ми или да ме имаш? Разбираш ли? За мен не дишаш, нито мърдаш, не можеш с нищо да ме купиш. О да, разбирам, ще ме предизвикаш, да те изпуша, после да отпия. . . . По този начин няма да ме, не могат глътките да притежават, единствено едно умеят - с небцето ми да се позабавляват.
Стоели сме така до късно, след два, след три така ме забавляваш и някак си ми става смешно - как може с мене да се занимаваш? Ти знаеш истината, че те искам. Не крия, нито пък се оправдавам, но както вече не веднъж натъртих - не ми е стискало и смелост няма да добия.
Не мога вечно да ти обяснявам, обсебена съм, искам да се скрия. От друга гледна точка се надявам, че бих могла за миг да се позабавлявам. Усещаш ли, че пак е след дванайсет и може би това надежда дава, че може би към четири без петнайсет, ще се предам и ще си сипя.
Внезапен край! Стани и си отивай! Не можем никога да бъдем цяло! Въпрос в очите да не виждам! Така е по-добре, по-скоро вяло…, на мен кога ми е вървяло?
Момент, че имаш нещо на ботуша!
И впрочем как не забеляза, че нито пия, нито пуша…?

---
Мая - Пая

Коментари: 0 Разглеждани: 4407

Въведете код на картинката
Вашето име
(видим само за собственика на сайта)

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML тагове

Кой е на сайта?
Анонимни: 6 Регистрирани: 0 (?)

Жалба | Поместено на MyLivePage | | Design by NoMe | © Kolobok smiles, Aiwan