МЪДРИ МИСЛИ 1012 дни назад Цитат('501506','501506','6','199')">Съобщи за спам
Живота не се измерва с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Цената на смъртта са нещата които обичаш. Цената на живота - тези които мразиш.
Няма вечни приятели има вечни интереси!
Всичко хубаво на тоя свят е или незаконно, или неморално, или води до затлъстяване.
Живота е игра с много тъп сюжет, но с перфектна графика!!!
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Ако си загубил пари си изгубил малко, ако си загубил приятел си изгубил много, ако си загубил надежда си изгубил всичко.
Обичам когато ме мразят защото това значи че искат да бъдат като мен но не знаят как!
Обичам когато говорят зад гърба ми това значи че съм напред!
"Всичко,което не ни убива ни прави по-силни"
човек и добре да живее , все някой ден му идва българин на гости !!
Ако нямаш врагове,значи не си постигнал нищо в живота си
когато човек няма какво повече да губи става смел. Ние сме плахи само когато имаме нещо, за което все още можем да се вкопчим.
Винаги ходи с глава вдигната нагоре,но не към небето,а към очите на хората-там е истината!!!
В живота си човек върви по пътя между това, което е и това, което може да бъде.
Когато вратата на щастието се затвори,то друга се отваря.Но докато гледаме в затворената врата,няма да видим отворената.
Времето е като огъня - може да те стопли и да те изгори.
Не е важно дали ти духат,дали духа вятъра или духаш ти,важното е да си в духовния живот."
Не се ревнувайте,а се редувайте
Не се притеснявай когато ти говорят зад гърба, важното е когато се обърнеш да млъкнат!
Онова, което се е случило веднъж може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило два пъти, със сигурност ще се случи и трети път.
Не е важно дали хората хвърлят камъни по теб, важното е ти какво градиш с тях - стени или мостове
Ако усетиш, че изнасилването е бенадежно, по добре се отпусни може да изпиташ някакво удоволствие!
По-добре мъртав пич отколкото жив педал
--- Мая - Пая
Коментари: 0 Разглеждани: 2901
|