Какво бих направил, ако днес е последният ден от живота ми? 590 дни назад Цитат('501506','501506','6','405')">Съобщи за спамЗдравейте, благодаря Ви, че сте с моя сайт! Това е въпрос към всички, които посещават моя сайт. Моля ви, отговорете! Мисля, че темата е доста интересна - ами ако наистина е така? Ако това е последния ден от живота Ви и Вие го знаете - какво бихте направили, кое е най - важното нещо? Пишете!
Все пак вижте какво е написал по темата Майк Рам.
Какво бих направил, ако днес е последният ден от живота ми?
Представям си го като един семеен уикенд. Ще поспим добре, ще си направим обилна закуска с кафе и цигара и ще отидем още преди обяд на кино. Кино “Арена” преди обед е полупразно и е невероятно спокойно и тихо. Ще изгледаме една сълзлива семейна комедия, а после ще хапнем пици на парче.
След това отиваме в парка. Ще караме колела, ще играем тенис, а децата може и да се полюлеят на люлките. Може и през няколко парка да минем - важното е да се забавляваме добре и да се уморим качествено.
След това - заслужено хапване в МакДоналдс. Знам какво ще кажете - junk food. Така е, но ние всички много го обичаме. Унищожаваме една торба със сандвичи, картофки и кола и се чувстваме добре. В края на деня, както сме седнали на открито, изпушвам още една цигара.
Време е за прибиране вкъщи. Ще си побъбрим малко, събрани всички върху спалнята, после целувка за лека нощ и по леглата. Последно гушкане с любимата и после сън.
Последен сън.
Някога много се страхувах от смъртта. Исках да постигна велики неща и понеже още не съм, все се страхувах, че смъртта ще ми попречи да извървя героичния си път. Сега гледам на живота (и на смъртта) по съвсем друг начин.
Имам едно прекрасно семейство, в което всички се обичаме, и това за мен е много по-важно от работата, славата, парите, гениалността и признателността на народа. Стига ми, че има трима души, които ме обичат и искам в последния си ден да бъда с тях и да се забавляваме максимално.
Нямам нужда да пиша завещания и да се притеснявам за наследството си. Моето наследство е в сърцата на децата ми. Ако ме има там, значи не съм живял напразно. Всичко останало е dust in the wind.
Вашият коментар
Име (задължително)
Ако искате да е като "Форум" - пишете в чата на сайта ми.
--- Мая - Пая
Коментари: 1 Разглеждани: 1868
|