ВлизамРегистрация
Maya59

на тема:

Какво би направил, ако днес е последният ден от живота ти?

Добави в избрани Отправить мне e-mail

* МАЯ
* Свали Mp3
* Гоблени; за абитуриентите - тоалети, прически, грим; бижута; плетива; мартенички и др.
* Схеми на гоблени
* ХИП ХОП, ДЕНС, ЗЛАТНИ ХИТОВЕ
* НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА - ТАКИВА, КАКВИТО СА...
* УЧИ СЕ ОТ ЖИВОТА - ВИЖ КАК!
* ВЛЕЗ В ГОРАТА!
* Масажи
* Практически медицински съвети
* Повярвай в магията!
* Чат
* Брояч
* Приятели
* Аз - жената, електронно списание
* Хороскоп за деня
* НУМЕРОЛОГИЯ

Интересни сайтове
Посетители
irra134 НОРА ИВАНОВА
17 часа назад 03.12.2009 15:33:12
rychly slawka
2 дни назад 01.12.2009 19:49:35
ibisa13 Biliana
5 дни назад 28.11.2009 17:07:39
diabol66633 lenka
5 дни назад 28.11.2009 13:39:21
daniela19701233
6 дни назад 27.11.2009 13:37:12
Календар
<
Декември 2009
>
ПнВтСрядаЧтПетъкСъботаНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Други сайтове
grupa88 vesi
inetg uBAH uBaHoB
gabk kIfLa Palachinkova
medparvomai Медицински център Медицински център
julssexa m m
Топ коментатори
konstantin-kiril-fil... Kristiqn Zdravkov
Коментари: 3
maya59 Мая Стоянова
Коментари: 3
tsh82 tereza stoeva
Коментари: 2
marencet0
Коментари: 2
monito-monito Monika Tosheva
Коментари: 1
Коментирани записи
Абонамент
E-mail: 
Обратно към началоMaya59 / НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА - ТАКИВА, КАКВИТО СА... / Общи / БИЗНЕС - РЪКОВОДСТВО ЗА МАДАМИ

БИЗНЕС - РЪКОВОДСТВО ЗА МАДАМИ

0.00 (0)

Създаване на темаСъздаване на тема | Към списка

ДобавилТекст

maya59 Изпращане на съобщение
Мая Стоянова
БИЗНЕС - РЪКОВОДСТВО ЗА МАДАМИ
1009 дни назад 28.02.2007 19:00:38 Цитат('501506','501506','6','146')">Съобщи за спам

Бизнес за мацките!
Кратко ръководство!

1. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Отиваш при него и казваш:
"Супер съм в леглото!""
- това е директен маркетинг
2. На купон си с компания и виждаш симпатичен мъж. Някой от компанията отива при него и му казва колко си добра в леглото.
това е реклама.
3. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Ставаш, оправяш си роклята, отиваш при него и му сипваш питие. Говориш му на "Вие", приближаваш се близо до него, поправяш му вратовръзката, бутайки си гърдите в ръцете му, а после казваш, че с теб е супер в леглото.
- това е пи-ар.
4. На купон виждаш симпатичен мъж. Чрез хитри машинации устройваш скандал между присъстващите жени, а самата ти стоиш настрана. Когато всички се изпокарат ти казваш "да отидем някъде другаде, междудругото, с мен е супер в леглото" - това е черен пи-ар.
5. На купон виждаш симпатичен мъж, който се приближава до теб и казва "чувал съм, че си страхотна в леглото"
- това е разпознаване на марката.
6. На купон виждаш симпатичен мъж. Уговаряш го да излезе с приятелката ти –
това е търговско представителство.
7. Приятелката ти не го задоволява, затова той звъни на теб - това е техническа подръжка.
8. Тръгнала си на купон и ти хрумва, че в къщите по пътя може да има много симпатични мъже. Качваш се на покрива на едната от къщите и крещиш с цяло гърло
"Аз съм супер в леглото!" –
това е спам.
9. На купон виждаш много симпатични мъже, на всички пишеш бележки, колко си добра в леглото –
това е директ-мейл.
10. Отиваш на купон, а там е пълно със секси-девици. Ти смъкваш леко презрамките си и казваш " с мен е супер в леглото и шоколад и шампанско са са необходими!"
- това е дъмпинг.
11. Отиваш на купон и казваш " с мен е много яко в леглото и ти ще бъдеш третият ми за тази вечер" –
това е мрежови маркетинг.
12. На купон гръмко заявяваш "който се интересува как съм в леглото - след мен!" и отвеждаш всички на друг купон –
това е позициониране.
13. Въобще не си отишла на купона, но там говорят само за това колко си добра в леглото - това е добре разработена търговска марка.
14. Отиваш на купон и виждаш мъж, отиваш при него и казваш, че се казваш Катя. Всички знаят колко е добра Катя в леглото. При това Катя знае, че ти се представяш за нея.
За това тя получава шоколадче
- това е франчайзинг.
15. Тръгваш си със симпатичен мъж, а на сутринта той казва, че не е съвсем доволен от теб –
това е рекламация.
16. Отиваш на купон с приятелки. Виждате симпатичен мъж, всяка разказва колко е добра в леглото и какво иска да получи срещу това –
това е търг.
17. Виждаш симпатичен мъж, приближаваш се и му казваш, че си страхотна в леглото. Тръгваш си с него. На сутринта той ти налива шампанско, но без шоколад
- това е дебитна задлъжнялост.
18. Ти още се приготвяш за купон, а Роси вече раздава бележки, в които е написано колко си добра в леглото –
това са добри връзки с обществеността.
19. Отиваш на новогодишно парти, казваш, че секса с теб струва 3 шоколадчета и 5 чаши шампанско, на края на вечерта се напиваш като тиква, лягаш си с някакъв урод
- това е сезонна разпродажба.
20. Отиваш на купон, хванала си мъж, отивате у вас, а там е съпруга. Симпатягата си тръгва останал на сухо, а ти получаваш синка под окото –
това е форс-мажор.

---
Мая - Пая

Коментари: 0 Разглеждани: 339

Въведете код на картинката
Вашето име
(видим само за собственика на сайта)

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML тагове

Кой е на сайта?
Анонимни: 6 Регистрирани: 0 (?)

Жалба | Поместено на MyLivePage | | Design by NoMe | © Kolobok smiles, Aiwan